header_decoration
SHL-158LA - Tensiometru digital de incheietura

Precizie cu rezultate complete si rapide

Tensiometru automat de incheietura cu rezultate complete si precise care va asigura o monitorizare eficienta a starii de sanatate, in confortul propriului camin. Este prevazut cu sensor pentru batai neregulate ale inimii si  indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Memoreaza cate 40 de masuratori ale tensiunii pentru 3 utilizatori. Compact, silentios si usor de utilizat. Dotat cu cel mai nou design si ecran mare, permite afisarea valorilor masurate cu data si ora.

Pret: 115.16 LEI
 
  • Ecran LCD cu afisaj mare - Permite vizualizarea simultana a tuturor parametrilor masurati: tensiunea sistolica, diastolica si puls impreuna cu data si ora.
  • Indicator al nivelului de tensiune - Stabileste rapid si corect daca valorea de tensiune masurata se incadreaza in parametrii normali si este afisata prin pozitionarea cursorului in dreptul scalei de culoare de la verde la rosu.
  • Senzor pentru puls neregulat - Pe ecran apare un indicator care va atentioneaza in cazul in care datele masurate indica un puls neregulat
  • Memorie - Se pot stoca seturi de cate 40 de date masurate pentru 3 utilizatori cu o singura apasare pe butonul MEMORY.
  • Control automat a mansetei - Umflarea si dezumflarea este realizata prin controlul automat a valvei mansetei, pentru o solicitare minima a vaselor de sange la fiecare masuratoare
  • Indicator LED - Butonul “START/STOP” este iluminat cateva secunde cand este folosit la pornirea/oprirea tensiometrului.
©2014 Deck Computers - Toate drepturile rezervate