header_decoration
SHL-US20-BAT - Nebulizator ultrasonic cu acumulator

Dimensiuni mini - performanta maxi

Nebulizatorul Healty Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf, asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita, raceala, sinuzita sau alergii respiratorii in conditii confortabile. Este ultraportabil, mic si silentios, usor de utilizat oriunde si oricand utilizand bateria inclusa.

Pret: 357.10 LEI
 
  • Mic si compact - Cu o greutate de numai 193 gr. si o husa de protectie inclusa in pachet, va permite mobilitate maxima, putand fi transportat oricand si oriunde in conditii de siguranta.
  • Tehnologie ultrasonica - Permite doua moduri de functionare (normal si intens) si foloseste inalta frecventa pentru a produce vapori foarte fini de apa si medicamentatie.
  • Ultra silentios - Datorita tehnologiei ultrasonice de inalta calitate pe care o foloseste, acest nebulizator este foarte silentios, ceea ce va permite sa-l utilizati in modul cel mai discret.
  • Ultra portabil - Bateria inclusa permite folosirea nebulizatorului afara sau in masina, fara a fi nevoie de o priza de curent.
  • destinat utilizarii in pozitie verticala (pentru functionare corecta, a nu se inclina sau agita nebulizatorul in timpul functionarii)
©2014 Deck Computers - Toate drepturile rezervate