header_decoration
Jabes - Stetoscop Electronic

Stetoscop electronic de ultima generatie ce ofera inovatie tehnologica avansata de ascultare si redare a sunetelor.
Este un dispozitiv profesional ultraperformant, prevazut cu sistem de amplificare si filtrare de inalta calitate, ideal pentru identificarea sunetelor dificil de auzit ale organelor corpului uman si stabilirea unui diagnostic corect in timp real. Conectat la un calculator si prin intermediul unui soft performant pentru analiza sunetelor (inclus), permite inregistrarea si arhivarea informatiilor audio si de diagnostic pentru un numar nelimitat de pacienti. Este un instrument de diagnosticare cu inregistrare grafica a fenomenelor acustice si ofera solutii eficiente de telemedicina.

Pentru mai multe informatii vizitati www.jabes.ro

Pret: 1644.19 LEI Produsul nu este in stoc
 
  • Software performant inclus - Este adaptat pentru calculator si permite inregistrarea grafica a fenomenelor acustice, calcul automat al ratei cardiace si analiza ei.
  • Imbunatateste diagnosticul permitand evaluarea anomaliilor pulmonare, cardiace, vasculare si de alta natura
  • Telemedicina - Ofera solutii de telemedicina si transmitere la distanta a informatiilor.
  • 3 variante de ascultare:
    • “Mod Diafragma” – Este cel mai potrivit mod de ascultare pentru un sunet pulmonar. Preia sunete cu frecventa cuprinsa 200Hz -500 Hz.
    • “Mod Clopot” (palnie) - Este cel mai potrivit mod de ascultare pentru un sunet de inima. Preia frecventele de sunet mai joase (20Hz-200Hz).
    • “Mod Extins” - Este un mod ce permite ascultarea unei game largi de sunete precum cele ale inimii, plamanilor impreuna cu sunetele altor organe. Preia sunete cu frecventa cuprinsa 20Hz -1 KHz
©2014 Deck Computers - Toate drepturile rezervate