header_decoration
SHL-TBB1 - Termometru suzeta pentru copii

Din grija pentru cei mici

Termometru digital tip suzeta cu precizie deosebita a masuratorilor. Creat special pentru sugari si copii mici, asigura o stare de confort in timpul masurarii temperaturii chiar si in timpul somnului. Comod, delicat si usor de folosit.

Pret: 32.90 LEI Produsul nu este in stoc
 
  • Termomteru suzeta - Designul special conceput si tehnologia performanta, asigura o stare de liniste si confort nou-nascutilor si copiilor mici in timpul masurarii temperaturii, chiar si in timpul somnului.
  • Confirmare sonora - La sfarsitul masuratorii termometrul emite un semnal sonor, iar valoarea stabilizata este afisata pe ecran.
  • Memorie - Ultima valoare masurata este salvata in memoria termometrului si poate fi vizualizata cand se trece la o noua masuratoare.
  • Afiseaza mesaj de avertizare - Cand valoarea de temperatura masurata este mai mica de 32°C termometrul afiseaza mesajul "L", iar cand valoarea de temperatura masurata este mai mare de 42°C afiseaza mesajul "H"
  • Silentios - Modul de operare silentios ceea ce face ca acest termometru sa fie recomandat si potrivit in cazul sugarilor si copiilor mici, pentru masurarea temperaturii in timpul somnului, pentru a nu fi treziti.
©2014 Deck Computers - Toate drepturile rezervate